De grootste Dodge Ram showruimte van Europa.

DickerSchutz Car Import heeft de grootste Europese toonzaal voor Dodge Rams en u kunt er ook andere voertuigen voor het zwaardere werk van  Amerikaanse makelij terugvinden. Dit uitgestrekt gebouw beschikt over een overkapte ruimte van 5000 m². De toonzaal is 2500 m² groot en zo’n 40 schitterende terreinwagens staan er te blinken. Hier zijn echt alle maten en kleuren voorhanden. Deze sympathieke ruimte verwelkomt de klant op een eigentijdse manier. Dit geldt zowel voor de ontvangstruimte als voor het bureel en het gezellige wachtvertrek. De verkopers beschikken over eigen burelen en het is zelfs mogelijk om een drankje te nuttigen in de verbruiksruimte. Last but not least beschikt de firma over een atelier waar plaats is voor een bijkomende stock aan wagens.

In het hartje van Europa
DickerSchutz Car Import bedient een cliënteel uit de Benelux. Ook Duitse autoliefhebbers weten de service van dit bedrijf te smaken. DickerSchutz Car Import is bovendien instaat om indien gewenst modificaties uit te voeren, en daarbij is het papierwerk inbegrepen. De meeste wagens worden aangepast om op LPG te kunnen rijden. Daarvoor wordt een installatie van het merk Prins gebruikt. Sedert april 2014 wordt van hetzelfde merk de VSI-2 ingebouwd. Wat de verschillen zijn tussen diverse LPG-installaties kunt u vinden op de homepagina van DickerSchutz Car Import http://www.dickerschutz.com.

Met rasse schreden vooruit
De firma DickerSchutz Car Import is de laatste jaren groter geworden. Dit is te danken aan de prijzen die in vergelijking met anderen beterkoop zijn. En toch wordt geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit. Deze prijzen kunnen gehandhaafd worden omdat in grote hoeveelheden wordt aangekocht. DickerSchutz Car Import wordt steevast positief beoordeeld. Als dat bijna niet te geloven valt, dan kunt u nagaan wat er op gespecialiseerde sites gezegd wordt. U leert daar wat tevreden kopers te zeggen hebben over diverse verdelers van wagens uit dezelfde categorie. Zo wordt duidelijk dat de verdeler DickerSchutz een complete en bijna unieke dienstverlening aanbiedt in Europa.

Grote collectie, en vlug bij u thuis
De façade van de nieuwe vestiging herbergt echt een grot van Ali Baba van Amerikaanse terreinwagens. U krijgt de kans om ontelbare varianten en kleurschakeringen naast elkaar te zetten. U kunt kennis maken met Erwin Dicker die het bedrijf opstartte. Indien up op zoek bent naar een terreinwagen, dan kunt u niet anders dan naar Maastricht gaan.
Volgens Erwin Dicker is er maar één slagzin die bij dit bedrijf past: een voldane klant is vol lof omdat het team van  DickerSchutz Car Import alles in het werk stelt om hem gelukkig te maken. Met klanten te praten maakt de baan van verkoper bovendien erg interessant. En we gaan tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen. Dat is af te leiden uit de vele positieve beoordelingen die voor de ultieme publiciteit zorgen.

Maastricht is de hemel voor liefhebbers van terreinwagens
Hebt u een Dodge Ram 1500 nodig voor professionele doeleinden? Dan is het een must om naar Maastricht te gaan. U vindt er de grootste toonzaal met het meest uitgebreide gamma van Europa. Voor een zo belangrijke uitgave loont het echt om naar Maastricht te gaan, en mogelijk kunt u het combineren met een gezinsuitstap. Surf vlug naar http://www.dickerschutz.com en contacteer ons nu.

Bron: Klik hier

Leave a comment